2020 – Året der gik…

2020 – Året der gik…

Traditionen tro, kigger vi tilbage på året 2020

2020 – Året der gik…

Man kan ikke sige det nok gange, året 2020 var anderledes.Coronavirus, Covid-19, satte sit aftryk – men vi kom igennem året og er på vej mod lysere tider

Med en lidt anderledes hverdag, har hjulene stadig kørt og vi har haft en del at se til.

Da vi gik ind til en ny hverdag med restriktioner og lignende, havde vi én af vores lærlinge midt i svendeprøven.
Corona skulle dog ikke sætte en stopper for dette og vi fik årets første lærling udlært – faktisk kan vi prale os af med, at have hele 4 stk. udlært i 2020; én i foråret, én i sommers og to Eux i sensommeren.
Det har ligeledes medført at vi også har sagt goddag til nye ansigter og fremtidens hænder.

I årets løb har vi afsluttet en masse samt fået nye sager indendørs, b.la.:

 • Værløse, Svanemærket byggeri Hangarhusene: Her har der været godt gang i byggeriet.
  Etape 1. er beboere allerede flyttet ind, Etape 2. er vi i fuld gang med byggeriet og Etape 3. er der lige indgået kontrakt.
 • Skovlunde: Her er vi godt halvvejs i byggeriet og forventer indflytning sommeren 2021.
 • Roskilde, Slagterigrunden: Almene lejeboliger placeret midt i Roskilde. Der var stor rift om boligerne da de blev offentliggjort, og de fleste beboere flyttede ind lige efter sommeren 2020.
 • Ballerup, Banegårdspladsen: Udvikling af bymidten i Ballerup. Lejeboliger blev færdig og beboerne hertil flyttede ind i efteråret 2020. Erhvervslejemålene er ved at blive klargjort til løbende åbninger i 2021.
 • Minerva: Pharma indretning og ombygning af eksisterende lokaler/ bygninger som er ibrugtaget.
 • Øresundsvej: Byggeri på Amager med henholdsvis Kulturcenter og ungdomsboliger. Projektering pågår og byggeriet forventes færdigt i 2022.
 • Tuse, Æblelunden: Bofællesskab i det eftertragtede Tuse. Etape 1 er solgt og i fuld gang med opførelsen, Etape 2 er kommet til salg og der afholdes hertil Åbent hus  – Nærmere info vil komme, så hold øje!
 • Roskilde, Universitetsparken: Byggeri efter den Frivillige Bæredygtighedsordning. Hertil med egne bæredygtige løsninger til de 81 nye ungdomsboliger. Forventes færdigt i 2022.
 • Knabstrup Skole og Børnehus: DGNB-GULD Certificeret byggeri, med eget præg i samarbejde med arkitekter. Projektet indeholder ombygning og nybyg til Skole/ SFO samt dagtilbud. Forventes færdigt i 2023.
 • og mon ikke der også er andre ting i ærmet…

Alt i alt har det været, ganske vist anderledes, men et år med god fart på. Vi er ovenud taknemmelig for vores medarbejderes engagement og for samarbejdet med vores samarbejdspartnere, stor tak til jer – vi ser frem til et spændende 2021.

Rigtig godt nytår – og pas på hinanden.

KABI Entreprise A/S 🍀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *