Æblelunden – Åbent hus

Æblelunden – Åbent hus

ÅBENT HUS MED TILMELDING D.01.04.2021​

Æblelunden – Åbent hus
Vil du også ud og have luft, lys og plads?
Så er Æblelunden svaret: Et moderne landsbysamfund tæt på Holbæk.
Fokus på den gode bolig

Æblelunden er et nyt moderne bofællesskab der opføres som bæredygtigt byggeri og opdeles i 4 klynger a 14 boliger. Her kan man høste alle fordelene ved fællesskab og nærvær med naboer og samtidig slippe for at rydde sne og holde fællesarealer, nærmere sagt: du vil aldrig føle dig alene, men du vil altid have muligheden for at trække dig tilbage.

Bofællesskabet Æblelunden har placering midt i Tuses opdeling, den historiske og den centrale.
Den historiske kan b.la. byde på Kirken og Forsamlingshuset, hvor den centrale b.la. kan byde på veludbygget stisystemer der binder den populære skole, daginstitutioner, hal og fritidsaktiviteter sammen samt Dagli’Brugsen og deres altid imødekommende personale. Netop fritidsaktiviteter og Tuse idrætsforening har stor opbakning og tilmeldinger, hvor her er mange at vælge imellem b.la.: lokal boldklub, herunder både hånd- og fodbold for begge køn i alle aldre, gymnastisk, fitnesscenter, KFUM-spejder, skytteforening, en aktiv seniorforening samt byens aktivitetscenter, Det Aktive Center Tuse. Ens for alle byens foreninger er, at der hyppigt bliver afholdt kampe, opvisninger samt arrangementer.

Tuse: en tryg base for et nyt hjem.
Tuse er bindeled mellem land og by, der i de seneste tre år har fået over 130 nye boliger. Byen er en moderne landsby hvor natur, sammenhold og godt naboskab skaber en helt særlig atmosfære samtidig med at man befinder sig tæt på Nordvestsjællands største handelsby, Holbæk.
I Holbæk, mindre end 5 kilometer væk fra Tuse, finder man det nye kraftcenter inden for sport, Sportsbyen, hvor mulighederne står i kø for at blive udforsket. Holbæk er en livlig handelsby med et rigt erhvervsliv i udvikling, herunder: caféliv, havne-liv, attraktive shoppingmuligheder samt yderligere indkøbsmuligheder heriblandt supermarkeder.

Afstande:

3 minutter til motorvej
9 minutter til Holbæk C
30 minutter til Roskilde
50 minutter til Rådhuspladsen, København

Lyder det interessant? Så fortvivl ej, kontakt Danbolig-Holbæk for spørgsmål el lign.: www.danbolig.dk

ÅBENT HUS MED TILMELDING D.01.04.2021

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *