Vi står sammen om at knække cancer

Vi står sammen om at knække cancer!

Vi kender alle én…

Hver tredje dansker bliver ramt og vi kommer hver især på den ene eller anden måde, i berøring med det i løbet af livet – Kræft er en modbydelig sygdom..

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft og igen i år, støtter KABI Entreprise A/S stærkt op om denne sag.

Vi har i år givet et bidrag og sammen med Danmark håber vi, at samle endnu flere penge ind til det gode formål i hhv. forskning, behandlinger og pleje til de ramte samt pårørende m.m.

Vi i KABI Entreprise A/S, er meget ydmyg over at kunne være med til at bidrage, så vi kan mindske raten og få flere til at overleve, samtidig er det varmende at se hvordan vi kan stå sammen i et fællesskab og alle være med til at prøve på at gøre en forskel.

De indsamlede penge har Kræftens Bekæmpelse udpenslet hvad disse skal gå til på: https://www.cancer.dk/detgaarpengenetil/

Her kan man se hvad donationerne b.la. går til og i de forgangene år har det b.la. været; Forskningscenter for børnekræft, Ny teknik til at måle kræft-dna i blodet, Personlig immunterapi der skal øge kræftoverlevelse, Nyt elektronisk system der skal forbedre den palliative indsats mv.

Der er langt til målet om at få kræften bekæmpet, men det viser sig dog at flertallet overlever kræft – Kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

Vi støtter!..