Knæk koden

 

Vi kan ikke komme uden om det..

Idag lever 284.971 danskere med det, hver tredje dansker bliver ramt og vi kommer hver i sær  på den ene eller anden måde, i berøring med det i løbet af livet – Kræft er en modbydelig sygdom.

 

Derfor støtter KABI Entreprise A/S op om at knække koden til cancer.
Vi har i år givet et bidrag, og sammen med Danmark løb det indsamlede beløb op i 145.373.818,- kr.  Vi er meget ydmyg over at kunne være med til at bidrage, så vi kan mindske raten og få flere til at overleve, samtidig er det varmende at se hvordan vi kan stå sammen i et fællesskab og alle være med til at prøve på at gøre en forskel.

De indsamlede penge har Kræftens Bekæmpelse udpenslet hvad disse skal gå til på: https://www.cancer.dk/detgaarpengenetil/

Her kan man se at 2019 donationerne b.la. går til; Forskningscenter for børnekræft, Ny teknik til at måle kræft-dna i blodet, Personlig immunterapi der skal øge kræftoverlevelse, Nyt elektronisk system der skal forbedre den palliative indsats mv.

Der er langt til målet om at få kræften bekæmpet, men det viser sig dog at flertallet overlever kræft – Kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

Vi støtter..