Tættere på ansvaret

Som i et led af at have ansvar for fremtidens hænder, vægter vi i KABI Entreprise A/S vores lærlinge højt, og prøver på bedste vis at klæde dem på til fremtiden.

Derfor giver det også et ekstra stort smil på læben når de omfavner ansvaret, og sætter sine aftryk til næste generation af lærlinge…

Sebastian, 27år voksenlærling, udlært marts ’20.
Sebastian har valgt at tage ansvar som lærling ved at være repræsenteret i LUU, Lokalt Uddannelses Udvalg som elevrepræsentant for tømrerlærlinge.
“Jeg synes det er vigtigt at tage ansvar for sig selv, men også for andre og det er b.la. en af grundene til at jeg har valgt at melde mig som repræsentant på EUC-NVS. Det er vigtigt at alle bliver hørt og jeg føler et ansvar overfor de andre tømrerlærlinge, samt fremtidens, og nu hvor jeg ikke har noget imod at tale med folk, tager jeg gerne denne mulighed. Jeg føler at jeg bidrager med det jeg kan, til at vi alle skal få det bedst mulige ud af uddannelsen – samtidig klæder det mig på til at tage ansvar ude i virksomheden og hjælpe de andre lærlinge med at man selv er en del af ansvaret og ikke altid skal skubbe det hen på en svend.. “