Lærlingeforløb

Lærling i KABI Entreprise A/S – Sidste skoleforløb inden Svendeprøven

 

 

 

Rasmus Birk, 4.Hovedforløb
Lærling i KABI Entreprise A/S.

 

Vi i KABI Entreprise A/S, har været et smut på Roskilde Tekniske skole og besøge vores lærling, Rasmus, som har været til eksamen i det sidste skoleforløb inden Svendeprøven til september ’20.

Forløbet har b.la. budt på en teknologiopgave hvor eleverne selv har skulle være kreative.
De har selv skulle gennemgå idéfasen og fremstille en prototype. Her har Rasmus og hans makker lavet en flot og nytænkende bord- og bænksæt.

Tanken med sættet er at det skal være funktionelt og nemt. Det er ikke alle der har plads til det store spisebord. Tag nu f.eks. en klassisk københavnerlejlighed eller en studiebolig. Her er pladsen gerne trang så et spisebord tager unødig meget plads.  Med dette bord kan du slå det op når du ikke skal bruge spise pladsen og udnytte pladsen der ellers ville være gået til spilde.”

Samtidig er den grønne omstilling også ved at bevæge sig ind på eleverne:
Vi har så vidt muligt prøvet er være miljøbevidste og derfor er hele sættet skåret ud af én plade. Det giver et minimalt spild af materialer og så er det jo bare med at vælge den form for materiale man ønsker, måske noget genanvendeligt træ?..”

Hos KABI Entreprise A/S, værdsætter vi skolens initiativ til at eleverne kan udfolde sig kreativt og kan tænke ud af boksen.
Vi er glade for det gode samarbejde mellem skole og virksomhed for at der bliver lyttet til efterspørgsel, god kommunikation og generelt altid et åbent sind.

Udover en Teknologiopgave, som gav et flot 10-tal, har Rasmus ligeledes lavet 4. Hovedforløbsopgave som b.la. bestod af vådrum og etageadskillelse.

Hos KABI Entreprise A/S er vi stolte over at kunne bidrage til fremtidens hænder 🍀