Private bygherrerVi forskønner boligmassen i samarbejde med private bygherrer
Hos KABI Entreprise A/S vil bygherren altid være i højsædet og vi gør en dyd i at samarbejde med private bygherrer skal føles godt og trygt.

Som entreprenører kan vi stå for hele processen lige fra at udvikle de første tegninger til at det færdige byggeri står færdigt – eller vi kan samarbejde med bygherrens egen byggerådgiver og realisere de byggeskitser, der allerede er udviklet. Vi udfører både totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser.

 

 

Er du privat bygherre? Vi er din entreprenør

Med KABI Entreprise A/S som din entreprenør kan vi tilbyde en stærk og solid projektstyring med kompetente folk der forstår at omsætte krav og ønsker til virkelighed, en tæt dialog hvor vi sætter samarbejde med private bygherrer højt og sørger for, at man altid er opdateret.

I samarbejde med private bygherrer bygger vi alt lige fra butikker til lagerbygninger og store erhvervsdomiciler. KABI Entreprise A/S er en troværdig samarbejdspartner, som finder solide og fremtidssikrede løsninger til byggeriet.

Vi sikrer, at de grønne og miljøvenlige løsninger prioriteres i byggeriet, ligesom vi søger for at investorernes økonomi, krav til kvalitet, indretning samt tidsplaner overholdes.

Læs mere om samarbejdet med os lige her.

Fremtidssikring og en grønnere tilgang med KABI Entreprise A/S

Ligesom så mange andre, ved vi hos KABI Entreprise A/S at fremtiden er grøn – og det er vi glade for, for hos os står vi inde for at fremtiden netop ligger i bæredygtigt byggeri, med bl.a. lavt energiforbrug, godt indeklima og miljøvenlige valg.

Vi gennemtænker helt fra byggeprocessen som entreprenør, hvordan vores tilgang til tingene i de forskellige processer skal håndteres heriblandt, gennemgår vi bl.a. materialevalg, fokus på at hovedparten af både materiale og byggeaffald kan genanvendes samt energioptimering.

 

Kontakt os, hvis du har et byggeprojekt, der skal realiseres

Send en mail til info@kabi-entreprise.dk eller ring til os på 5943 4545

© KABI Entreprise A/SPrivate bygherrer