Sidste chance: Æblelunden

Sidste chance: Æblelunden

4. Klynge i Æblelunden er netop sat til salg!

Byggeriet er i gang og interessen om et moderne fællesskab vokser og riften om husene er støt stigende – så vil du også ud og have luft, lys og plads? Så er det nu du har en chance for at få fat i en af de sidste boliger, i Æblelunden. 

Stor interesse for boliger i fællesskab med grønne arealer, tæt på institutioner og indkøb.

Konceptet er det samme: de 14 boliger er placeret i en cirkel omkranset af grønne arealer og stisystemer til resten af bofællesskabet samt til byens tilbud af aktiviteter og yderligere færden. Boligerne har et lavt energiforbrug samt et miljøvenligt og sundt indeklima, idet de bliver opført af bæredygtige materialer som hertil kræver minimalt af vedligeholdelse mange år frem i tiden.
Hvorfor bofællesskabet Æblelunden?

  • Bofællesskabet indbyder på hyggeligt nærvær sammen med dine naboer. Ude på fællesarealerne vil der være bænke, borde og hyggekroge falder naturligt ind haveanlægget og lægger op til mange skønne timer med nærvær og afslapning. Du har let adgang til at socialisere dig samtidig med at du kan trække dig tilbage og være privat.
  • Bofællesskabet er omkredset af veludbygget stisystemer der gør færden nem og tryg til b.la. natur, skole, daginstitutioner, hal og fritidsaktiviteter samt Dagli’Brugsen og deres altid imødekommende personale.
  • Boligstørrelsen varigere mellem 94 m2 til 128m2. Den største bolig er med hele 4 værelser, 2 badeværelser samt stue og køkken ligesom den mindste af boligerne også er godt indrettet med 2 værelser, 1 badeværelse og ligeledes køkken og stue i et, så her er boliger for alle.
Se mere hos Danbolig & følg byggeriet og etableringen af Æblelunden på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *