Sponsoraftale

CYKELNERVEN – FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

KABI Entreprise A/S indgår sponsoraftale og bliver medsponsor af Cykelnerven 2021

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb Cykelnerven kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden Sclerose.

 


Når Tour de France-rytterne i september 2021 kæmper sig op ad de stejle bjerge, har over 250 danske cykelryttere få uger forinden besejret de selv samme bjerge – og alt sammen for en verden uden sclerose.

Når de mange entusiastiske cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra KABI Entreprise A/S til Cykelnerven Team Midtsjælland, med en af vores dygtige medarbejdere, Jonathan Kjær-Holdt Skov,  på holdet.


”Vi er enormt stolte over at vores medarbejder engagere sig i sådan et projekt, så selvfølgelig støttet vi som firma op om vores medarbejder og Cykelnerven”
Birger Pedersen Daurehøj adm. direktør, KABI Entreprise A/S.  

 

Danmarks hårdeste velgørenhedsløb

Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i september 2021 de franske bjergtinder for ottende år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2021 bliver ingen undtagelse.

Når Cykelnerven ruller afsted til juni 2021, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne:

  • Guldfireren fra 1996 – Eskild Ebbesen & Niels Laulund
  • Fire stærke profiler fra TV2 – Dennis Ritter, Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev
  • Fodbold-duoen – Martin Jørgensen og Thomas Helveg

De cykler for en verden uden Sclerose
Det er ottende gang, Cykelnerven vil indtage de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at alle vores topmotiverede cykelryttere lægger så mange kræfter og energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde”, siger Klaus Høm, som er direktør i Scleroseforeningen.

 

Læs mere om Cykelnerven

Læs mere om Scleroseforeningen