ÆBLELUNDEN Bofællesskabet i Tuse

56 bæredygtige 1-plans rækkehuse: Natur, nærvær og gode naboer lige foran dit dørtrin.

Flyt ind i et moderne bofællesskab, hvor du høster alle fordelene ved fællesskab og nærvær med dine naboer.  I Bofællesskabet vil du aldrig føle dig alene, men du vil altid have muligheden for at trække dig tilbage til dit eget hjem.

 

KABI Entreprise A/S bygger nyt bofællesskab i Tuse: Æblelunden.

 

Et inkluderende bofællesskab
Boligerne opdeles i klynger der hver består af en bo-gruppe med 14 boliger placeret i en cirkel omkring et grønt areal. Her kan I hygge som familie eller sammen med naboerne.
Ligesom de øvrige grønne arealer vil grundejerforeningen sørge for, at beplantning og grus i denne cirkel passes og plejes.
Fællesskabstanken er central for områdets fire cirkelformende bo-grupper. De 14 hjem forenes i en fælles midte, som skaber rammen for grillaftener, sommerhygge og venskaber på kryds og tværs af generationer. Derfor er der i Æblelunden plads til privat-livets fordybelse og fællesskabets samhørighed.

Bæredygtige boliger
Boligerne vil blive udført af bæredygtige materialer som der i mange år frem vil kræve minimal vedligeholdelse. Boligerne har et sundt og miljøvenligt indeklima med et lavt energiforbrug samt naturligt lysindfald.

Dit rækkehus – dit individuelle hjem
Rækkehusene er arkitekttegnede indeholder b.la. et stort køkkenalrum, der strækker sig fra indgangspartiet i den ene
ende til den overdækkede terrasse i den anden ende, alt sammen åbent og lyst – ligesom resten af huset. Husene i hver bo-gruppe rummer forskellige størrelser på boligerne samt med forskellige værelsesinddelinger (2 til 5 værelse).

Se mere på Danbolig om projektet og følg med på de sociale medier !