Total-, Hoved-, Fagentreprise

Din professionelle entreprenør i byggebranchen

Vi realiserer alle krav til funktionalitet og kvalitet i byggerier

Hos KABI Entreprise A/S udfører vi alle former for nybyggeri, renovering og ombygning for virksomheder, boligselskaber og offentlige kunder.

Vi lægger stor vægt på altid at yde kompetent rådgivning og sparring før og under alle byggeprojekter – og på den måde indfri vores kunders ønsker og finde de helt rigtige bygningsmæssige løsninger.

Står du overfor et bygge- eller renoveringsprojekt? Kontakt os endelig!

Professionel og rettidig styring af byggeprojekter

Vi garanterer professionel projektstyring og løsninger af høj håndværksmæssig kvalitet, hvad enten vi løser opgaven som totalentreprenør, hovedentreprenør eller mindre fagentreprenør. Det vil sige, at vi som entreprenør kan stå for hele processen lige fra at udvikle de første tegninger til det færdige byggeri står klart – eller vi kan samarbejde med kundens egen byggerådgiver og realisere de byggeskitser, der allerede er udviklet.

Vi holder styr på logistik, processer, milepæle og fremdrift i byggeprojekterne, så entrepriserne kan afleveres rettidigt. Vi lægger vægt på en god og løsningsorienteret dialog hele vejen, og sikrer os, at alle aktører samarbejder og bevæger sig i den samme retning.

Vi lytter til brugernes behov

Hos os vil bygherren altid komme til at samarbejde med en kompetent entreprenør og yderst kompetente folk, der forstår at omsætte krav og ønsker til virkelighed. Fordi vi bygger til de mennesker, der skal arbejde, opholde sig eller bo i bygningerne, så er dialog, samarbejde, sikkerhed og optimering en central del af alle projekter.

Vi som entreprenør renoverer mange almindelige andels- og lejeboliger for boligselskaber, ligesom vi har stor erfaring med at håndtere større offentlige byggerier, såsom daginstitutioner, skoler, ungdomsboliger, ældre- og plejeboliger.

Desuden er vi som entreprenør specialister til at renovere og bygge nyt for store virksomheder, der kræver komplicerede løsninger, herunder Pharma industrien. Denne branche stiller høje krav til hygiejne- og kvalitetssikring samt sikkerhed og særlige rum. Krav vi som entreprenør, KABI Entreprise A/S, kan indfri.

Håndværksarbejde af høj kvalitet

Hos KABI Entreprise A/S har vi kompetente og erfarne tømrere og snedkere, som udfører deres håndværk med omhu og sans for alle detaljer. Efter behov samarbejder vi med underentreprenører i andre håndværksfag, der alle lever op til vores kvalitets- og proceskrav.

Energioptimering og grønt byggeri

Vi skaber bygninger med øje for den sidste finish – både i forhold til funktionalitet og energioptimering af en stor boligmasse og erhvervsbyggerier. Fremtiden ligger i bæredygtigt byggeri med et lavt energiforbrug, et godt indeklima og miljøvenlige valg. I byggeprocessen er vi som entreprenør med til at gennemgå alle materialevalg og gennemtænke alle processer for at sikre, at hovedparten af både materialer og byggeaffald kan genanvendes.

Er du interesseret i en tryg og smidig byggeproces?

Vi giver gerne et tilbud til dit kommende byggeprojekt. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt råd eller for at høre nærmere om det, vi tilbyder.

Send en mail til info@kabi-entreprise.dk eller ring til os på 5943 4545

© KABI Entreprise A/S – Din professionelle entreprenør