Boliger & almennyttige boliger

Vi udfører solidt byggeri af almennyttige boliger

Vi har mange års erfaring indenfor området

KABI Entreprise A/S er en solid samarbejdspartner til at få gennemført byggeri af almennyttige boliger inden for en stram økonomi og en fast tidsplan. Vi har mange års erfaring på området, og kan løfte stort set alle opgaver – det kan være almene ungdomsboliger, ældreboliger eller lejeboliger for alle. Vi lytter altid til de mennesker, der skal bo i byggeriet.

Vil du vide mere? Du er meget velkommen til at kontakte os.

Din entreprenør til byggeri af almennyttige boliger

Hos os kan vi indenfor byggeri af almennyttige boliger, komme med en stor viden inden for koordinering og håndtering samt en stærk og solid projektstyring. Sammen med projektstyringen vil man opleve et tæt samarbejde og altid være opdateret på hvor i forløbet man er, og hvad der rører sig.

Vi kan også pryde os af vores dygtige håndværkere som er vant til at begå sig i byggeri af almennyttige boliger. De gør en dyd i, sammen med projektstyrelsen, at deadlines overholdes, at evt. problematikker bliver løst og at ønsker eller krav i sidste ende bliver omsat til virkelighed.

Læs mere om hvad du kan forvente med os som entreprenør.

Byggeri af almennyttige boliger
– Vi fremtidssikrer boligmassen

I Danmark har vi omkring 550.000 almennyttige boliger, og hvert år kommer der flere til, ligesom de eksisterende skal vedligeholdes. Derfor samarbejder vi med mange boligselskaber om renovering, samt nybyggeri af almennyttige boliger, for at sikre denne vigtige boligmasse nogle rare, tidssvarende og sunde boliger.

KABI_Byg-87