Almennyttige boligerVi udfører solidt byggeri af almennyttige boliger
KABI Entreprise A/S er en solid samarbejdspartner til at få gennemført byggeri af almennyttige boliger inden for en stram økonomi og en fast tidsplan. Vi har mange års erfaring på området, og kan løfte stort set alle opgaver – det kan være almene ungdomsboliger, ældreboliger eller lejeboliger for alle. Vi lytter altid til de mennesker, der skal bo i byggeriet.

Vil du vide mere? Du er meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Din entreprenør til byggeri af almennyttige boliger

Hos os kan vi indenfor byggeri af almennyttige boliger, komme med en stor viden inden for koordinering og håndtering samt en stærk og solid projektstyring. Sammen med projektstyringen vil man opleve et tæt samarbejde og altid være opdateret på hvor i forløbet man er, og hvad der rører sig.

Vi kan også pryde os af vores dygtige håndværkere som er vant til at begå sig i byggeri af almennyttige boliger. De gør en dyd i, sammen med projektstyrelsen, at deadlines overholdes, at evt. problematikker bliver løst og at ønsker eller krav i sidste ende bliver omsat til virkelighed.

Læs mere om hvad du kan forvente med os som entreprenør.

 

Din entreprenør til renovering af almennyttige boliger

Hos KABI Entreprise A/S har vi også stor erfaring med renovering af almennyttige boliger.
Der er her, ligesom i byggeri af almennyttige boliger, fokus på tæt samarbejde, deadlines, gode håndværkere der er vant til omgivelserne samt miljø og ikke mindst dialog og beboerhåndtering.

 

Derfor er KABI Entreprise A/S din nye entreprenør

Vi er bevidste om at vi bygger til mennesker og danner rammerne om deres fremtidige hjem eller blot optimere dem og at det kan være en uvant situation at have håndværkere i ens hjem.
Derfor gør vi alt for at være i øjenhøjde med beboere og sætte dem ind i hvad der vil ske samt oplyse dem igennem byggeprocessen.

Vi har b.la. stor succes med at holde info/opstarts-beboermøder, hvor beboerne møder vores byggeledelse og de mennesker som altid vil være at finde på pladsen.

” Vi skaber trygge og varme rammer til beboerne i byggeri af almennyttige boliger.”

Byggeri af almennyttige boliger – Vi fremtidssikrer boligmassen

I Danmark har vi omkring 550.000 almennyttige boliger, og hvert år kommer der flere til, ligesom de eksisterende skal vedligeholdes. Derfor samarbejder vi med mange boligselskaber om byggeri af almennyttige boliger for at denne del af boligmassen, så den både skalsikres og får et sundt og behageligt indeklima.

 

Totalentreprise med BOSJ

Som totalentreprenører er vi b.la. i gang med at bygge 110 boliger for Boligselskabet Sjælland (BOSJ). Byggeriet opføres inden for den almennyttige ramme for boligbyggeri i en høj kvalitet, med stor fokus på dialog og samarbejde. Du kan se flere af vores referencer fra tidligere byggerier her.

 

Kontakt os for et godt tilbud til byggeri af almennyttige boliger

Send en mail til info@kabi-entreprise.dk eller ring til os på 5943 4545

© KABI Entreprise A/SByggeri af almennyttige boliger