Grønt byggeri

Et bærende valg om en grønnere fremtid

“Omstillingen til bæredygtighed skal sikre menneskers nuværende behov, uden at forringe fremtidige generationers mulighed for at opfylde deres..”

 

Fremtiden er GRØN
For os er det et vigtigt punkt, at vi arbejder hen imod en grønnere tilværelse og netop fokusere på tilværelsen efter os.
Som så mange andre, ved vi hos KABI Entreprise A/S at fremtiden er grøn – og det er vi glade for.
Hos os står vi inde for, at fremtiden netop ligger i bæredygtigt byggeri med b.la. lavt energiforbrug, godt indeklima og miljøvenlige valg.

 

Samarbejde og byggeprocesser

Sammen med KABI Entreprise A/S, vil vi klæde dig og dit byggeri/ projekt, bedst muligt på og give dig det bedste udgangspunkt, og derfor samarbejder vi  med sparringspartnere der er stærke i grøn omstilling og bæredygtighed.

Indenfor grønt byggeri er der forskellige mærkningsordninger, her kan vi tilbyde vores hjælp til den brede pallette af mærkninger, b.la:

 • Svanemærkning
  Svanemærket byggeri; Hangarhusene.
  Det svanemærket byggeri er beliggende ved den gamle flyvestation og er en del af omdannelsen fra netop flyvestation, til et attraktivt beboelsesområde.
  Byggeriet bygges af et nøje udvalg af materialer som er bæredygtige og selvfølgelig lever op til kravene for svanemærkningen.
  Husene opføres som rækkehuse i 1- eller 2-plan omgivet af natur og grønne omgivelser

 

 • DGNB
  DGNB – Certificeret byggeri; Knabstrup skole & børnehus
  Det nye børnehus i Knabstrup, bygger vi efter DGNB-ordningen hvor byggeriet er certificeret som GULD.
  Skolen opføres som et inde- og uderum for læring, hvor bæredygtige løsninger er gennemgående for bygningens og uderummenes arkitektur. Skolens eksisterende faciliteter bliver ligeledes energirenoveret så rammerne for børnene og de ansatte er sikret et godt og sundt indeklima, ligesom energiforbruget vil blive mindsket.

 

 • Den frivillige bæredygtighedsklasse
  Byggeri efter den frivillige bæredygtighedsklasse; Universitetsparken
  Opførelse af nye studieboliger med gode og sunde rammer til de studerende, som ligeledes vil kunne drage nytte af de grønne oaser der ligger i mellem bygningerne i Universitetsparken.  Bæredygtighedsklassen er en ordning der har ambitioner om at bygge bæredygtigt og grønt og indføre flere krav til alle processer i byggeriet, lige fra økonomi til livscyklusvurdering (bygningens samlede klimapårvirkning).

 

Vi finder det vigtigt at fremtidssikre dit byggeri så det med tiden har funktionelle anvendelser og kan konverteres om til nutidens behov, derudover er det også vigtigt at fremtidssikre ved at vælge en grønnere tilgang til dit byggeri. Hos os i KABI Entreprise A/S, gennemtænker vi helt fra projekteringen, som entreprenør, hvordan vores tilgang til tingene i de forskellige processer skal håndteres, hertil gennemgår vi b.la. arkitektur og materialevalg, fokus på at hovedparten af både materiale og byggeaffald kan genanvendes samt energioptimering.